[pexnivoslider pex_attr_sliderid=»70″][/pexnivoslider]

6 eneboliger i kjede og 8 leiligheter

Panorama mot sjøen, takterrasse med sol fra morgen til kveld og stor valgfrihet på ulike boligtyper. Et unikt boligprosjekt midt i hjertet av Selbu.

Nyt hverdagen på din egen lille topp i Botn. Selveierleiligheter og unike eneboliger i kjede med store, solrike takterrasser og panoramautsikt over Selbusjøen. Boligene vil fremstå som lyse og luftige der store vindusflater og panoramavinduer slipper inn rikelig med lys.

Totalt blir det 14 nybygde boliger på prosjektet Botn Hill. 6 av dem er eneboliger i kjede og 8 er selveierleiligheter.Boligene blir bygd i et fredelig, trafikksikkert og barnevennlig område. Alle viktige fasiliteter som butikker, skole, barnehage og legekontor ligger i kort gang- og sykkelavstand fra boligene. Her får man landlig idyll selv om man befinner seg midt i hjertet av Selbu.

Konseptet i Botn Hill bygger på fleksibilitet, både i forhold til kostnader og størrelse. Med en valgfri etasje har du har mulighet til å tilpasse boligen din ut i fra hvor mye plass du trenger.  Vår enebolig med utleiedel kan være med å finansiere boligdrømmen med gunstige bokostnader, og faste innteker hver måned.

Oversiktskart

 

Last ned prisliste her:

 Prisliste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Living Eiendom driver med tomteutvikling, investering og forvaltning av bolig, fritid og næringseiendommer.